Ellen DeGeneres er i stor sorg, og er knust over at have mistet en nær ven, som hun i mange år arbejdede sammen med.

Tv-kendis Ellen DeGeneres er i stor sorg efter Stephen ‘tWitch’ Boss’ død i en alder af kun 40 år.

LÆS OGSÅ: Jay Leno afslører: Sådan blev mit ansigt forbrændt

Stephen Boss var i mange år DJ og producer på ‘The Ellen DeGeneres Show’, hvorfor han i flere år har arbejdet tæt sammen med den i dag 64-årige DeGeneres.

Hans dødsfald er blevet bekræftet til CNN af hans kone.

Efter det er kommet frem, at han er gået bort i en alt for tidlig alder, har DeGeneres delt en hyldest til ham på det sociale medie Instagram.

I sit opslag skriver hun, at hun er knust over at have modtaget nyheden om hans død, og at hun betragtede ham som en del af sin familie.

“Jeg er knust. tWitch var ren kærlighed og lys. Han var min familie, og jeg elskede ham af hele mit hjerte. Jeg vil savne ham,” lyder det blandt andet fra hende i opslaget på Instagram.

Hertil benytter hun også lejligheden til at sende tanker til hans familie, hvilket hun også beder sine følgere om at gøre.

“Send venligst jeres kærlighed og støtte til Allison og hans smukke børn – Weslie, Maddox og Zaia,” skriver den amerikanske tv-kendis.

Stephen ‘tWitch’ Boss var en del af ‘The Ellen DeGeneres Show’ i mange år, da han begyndte på programmet i 2014, hvor han blev hentet ind som DJ.

I takt med, at programmet udviklede sig, gjorde hans rolle også, da han med tiden blev tilknyttet som både producer og gæstevært på programmet.

LÆS OGSÅ: Ekspert afslører: Derfor vil Harry og Meghan ikke miste titler

Som DeGeneres også angiver i sit opslag på det sociale medie, efterlader han sig sin kone Allison samt børnene Weslie, Maddox og Zaia.