Har man en tendens til at formere sig i et højt tempo, kan det blive dyrt, når der skal betales børnepenge. Det kan Nick Cannon skrive under på.

42-årige Nick Cannon er kendt som rapper, tv-vært og podcastvært. Hertil er han også kendt for at være en mand, der formår at formere sig i et meget højt tempo.

LÆS OGSÅ: ‘Twilight’-stjerne er blevet gift

Lørdag kom det frem, at han var blevet far til sit 11. barn, som Abby De La Rosa er mor til.

Til trods for, at han nu kan kalde sig far til hele 11 børn, er han dog ikke færdig endnu. For nylig blev det nemlig også bekræftet, at han venter sit 12. barn med Alyssa Scott.

Det har naturligvis ført til stor spekulation om, hvad det egentlig koster ham i børnepenge – og ifølge britiske The Sun er det ikke et helt lille beløb.

Det britiske medie har talt med en ekspert på område, der har forsøgt at give et kvalificeret svar på, hvad det koster ham i børnepenge.

Her lyder det, at hvis han tjener omtrent fem millioner dollars om året, skal han betale cirka tre millioner dollars i børnepenge. Det svarer til intet mindre end 21,6 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker død efter kortvarigt kræftforløb

Ifølge Nick Cannon selv er beløbet dog højere. Det fortæller han i et interview med ‘The Neighborhood Talk’, hvor han også understreger, at han ikke vil være en del af det ‘statslige system’.