Nick Cannon har igen udvidet børneflokken, og den amerikanske rapper kan nu kalde sig for far til ni.

Nick Cannon er kendt for flere ting. Han er kendt for at være komiker, rapper, tv-vært og skuespiller. Han er dog også kendt for at være far til en stor børneflok.

LÆS OGSÅ: Opslag på Instagram førte til skuddrab af rapper

Indtil for nylig var han far til otte børn, men onsdag blev han beriget med endnu et barn. Derfor kan han nu kalde sig selv for far til intet mindre end ni børn.

De fleste vil sikkert mene, at det er nok. Det er dog ikke tilfældet for Nick Cannon, der er 41 år. Han har nemlig allerede et tiende barn på vej – med en anden kvinde.

Det niende barn, har han fået med modellen LaNisha Cole. Onsdag blev de beriget med en lille pige, som har fået navnet Onyx Ice Cole Cannon.

“Gud har givet mig og Lanisha Cole privilegiet af at passe på en engel her på Jorden. Jeg sværger at beskytte, forsørge, vejlede og elske det her barn, så godt jeg overhovedet kan,” lyder det fra Nick Cannon i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Grammy-nomineret R&B-sanger død: Blev 51 år

Det er ikke lang tid siden, at Nick Cannon blev far til sit barn nr. 8. Han blev nemlig far til sønnen Legendary Love med modellen Bre Tiesi for blot 10 uger siden.