Harry og Meghan har nu sat nye tiltag i gang, for at genvinde den offentlige tillid.

I et strategisk forsøg på at genoprette offentlig tillid har Meghan Markle og Prince Harry iværksat betydelige karrieremæssige tiltag på tværs af Atlanten.

Dette initiativ fremstår som en del af en bredere plan for at adressere de tillidsudfordringer, parret har mødt efter deres offentlige brud med det britiske kongehus og den efterfølgende nedsatte popularitet i både USA og Storbritannien.

Det skriver Express.com.

LÆS OGSÅ  Bryder tavsheden: Nu er der nyt om Kate Middleton

Efter at have stået i spidsen for flere medieprojekter og oplevet et dyk i deres anseelse, har de nu ansat Charlie Gipson, en anerkendt PR-specialist, som deres nye kommunikationsdirektør.

Charlie Gipson er tiltænkt en nøglerolle som bindeled mellem parret og den britiske presse, hvilket markerer en betydelig indsats for at styrke deres kommunikationsstrategier.

Kinsey Schofield, som er ekspert i kongelige forhold, påpeger, at Harry og Meghan med denne nye retning primært forsøger at genvinde og styrke deres relationer med offentligheden i Storbritannien efter flere år præget af mediestorme.

Vil genvinde offentlig tillid

Det sætter han ord på her:

“De har ansat ikke kun én, men to PR-eksperter dedikeret til henholdsvis USA og Storbritannien, med det klare mål at opbygge og genvinde offentlig tillid,” forklarer Kinsey Schofield til mediet.

I et interview på Talk TV uddyber Kinsey Schofield, at ansættelsen af disse PR-professionelle ikke blot handler om overfladiske nyheder.

“Formålet med disse nye ansættelser er ikke at udsende trivielle pressemeddelelser for hver lille gestus, som når Meghan sender marmelade til en underordnet kendis,” forklarer hun.

LÆS OGSÅ  Rygterne går: Er Kronprinsesse Kate gravid

Harry og Meghan er ikke synderligt populære i England, efter deres exit fra det britiske kongehus. De seneste år har forholdet mellem den britiske kongefamilie og Harry og Meghan, været særdeles køligt.

Dog har flere ting i den seneste tid peget i retning af, at Harry især, forsøger at etablere et bedre forhold til familien.

Om det lykkedes må tiden vise.