Det er tydeligt at prins Harry har ‘vundet’ uenigheden mellem parret.

Prins Harry har tilsyneladende opnået sit ønske om at skærme sine børn fra offentlighedens blikke. Dette sker samtidig med, at han og hans kone, Meghan Markle, forbereder sig på at medvirke i nye Netflix-projekter.

Meghan er generelt mere åben over for offentlig eksponering af deres børn, men Archie, der er 4 år, og Lilibet, der er 2 år, vil ikke være med i optagelserne af Meghans livsstilsprogram eller Harrys poloserie. Dette skridt afspejler et tidligere kompromis mellem parret om, i hvor høj grad deres familieliv bør deles med offentligheden.

Læs også: Efter 10 år med Badehotellet: Først nu er det afsløret

“Der har været uenigheder mellem Harry og Meghan om, hvor meget deres børn skal eksponeres, men Harry har klart fået overtaget i denne omgang,” afslørede en kilde til The Sun, det skriver mediet Livemint.

Det kongelige par fra Sussex har indgået en aftale med Netflix om at producere to separate serier. Meghans program vil fokusere på emner som madlavning, havearbejde og det sociale liv, men vil blive optaget på en ejendom nær deres hjem i Montecito.

Harry derimod er med i arbejdet omkring en poloserie, hvor han for nylig blev set under en optagelse til et velgørenhedsevent i Florida.

Læs også: Til stor skuffelse: William og Kate bryder særlig tradition

Valget om at udelade Archie og Lilibet fra serierne bygger på tidligere begrænsede og kontrollerede offentlige optrædener i Netflix-produktioner.

Harry og Meghan har ændret deres offentlige fremtræden efter tidligere kritik fra nogle af den kongelige families mest loyale støtter, særligt efter deres interview med Oprah Winfrey og en åben dokumentarserie.