I ti år har serien rullet, men alligevel er det ikke blevet afsløret før nu.

Badehotellet eller som helt præcist hedder ‘Andersens Badehotel’, har været omdrejningspunktet for serien igennem ti sæsoner.

Her har seerne kunne følge med i karakterernes hemmeligheder, kærlighedsdramaer, dilemmaer, skænderier, skilsmisser, affærer, kuldsejlede forretninger, succeser og alt derimellem.

Vi har set karaktererne vokse og udvikle sig, og sæson efter sæson har Badehotellet været en enorm succes og høstet imponerende seertal.

Læs også: Til stor skuffelse: William og Kate bryder særlig tradition

Men nu lakker det mod enden og på søndag er det et endegyldigt farvel. Her sendes det allersidste afsnit – nogensinde.

Serien slutter i sæson ti, hvor årstallet nu er nået frem til år 1946. Da serien startede var det i år 1928, at seerne trådte ind i historien.

Dengang var det Julius Andersen, som ejede Badehotellet. Han døde dog i den første sæson og derfor overtog hans kone, Molly, Badehotellet.

Det drev hun derefter videre sammen med Fie, som senere overtog det og herefter overtog Amanda hotellet. I den tiende og sidste sæson er det nu blevet solgt til hr. Seerup, og derfor er Badehotellets skæbne stadig uvis.

Men hvordan opstod Badehotellet? Det får vi faktisk svar på, her i den tiende sæson.

Det fik vi, da Molly fortalte hr. Seerup om Badehotellets historie.

Her fortæller hun, at der oprindeligt lå en Strandfogedgård på stedet.

Det var her, at Julius Andersens farfar arbejdede og en nat reddede han og personalet et norsk sejlskib, som var ved at synke.

Læs også: Lisbet Dahl bryder tabu: Har gjort en kæmpe forskel for hende

Hvis man har været opmærksom, har man måske bemærket den galionsfigur som hænger i hotellets dagligstue og har gjort det i alle årene. Det er nemlig figuren fra det norske skib. Det skriver TV 2.

Men det er altså først nu, at Molly Andersen fortæller historien.

Det er naturligvis de to talentfulde forfattere, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, som har stået bag denne historie.

Du kan se Badehotellet på søndag kl. 20.00 på TV 2 og på Tv 2 Play. Har du ikke set Badehotellet endnu, så er alle de tidligere sæsoner tilgængelige på TV 2 Play.