Det har ikke været nemt for William og Kate de seneste måneder, og nu bryder de en helt særlig tradition.

De seneste måneder har været udfordrende for den kongelige familie på grund af Prinsesse Kates kræftdiagnose og hendes tilbagetrækning fra offentligheden mens hun kommer sig. Imidlertid er der stadig anledning til fejring, da Prinsesse Kate og Prins Williams yngste barn, Prins Louis, fylder seks år i dag, den 23. april.

Læs også: TV 2 afslører: Nu er der nyt om ‘Sidste tjek ud fra Badehotellet’

Normalt ville prinsen og prinsessen udgive et billede aftenen før deres børns fødselsdage, især Louis’, for at dokumentere deres vækst og fejre dagen. I år har der dog været et mærkbart fravær af det sædvanlige billede , hvilket har skuffet mange kongelige fans. Traditionen kan dog stadig opretholdes med et billede på selve hans fødselsdag.

Der er dog i skrivende stund stadig ikke kommet noget billede.

Dette år har været særligt travlt for prinsen og prinsessen af Wales, ikke kun på grund af Kates helbredstilstand, men også på grund af Kong Charles’ helbred og reaktionerne på det sidste billede af familien, som blev frigivet på Mors Dag i marts.

Læs også: Sussi i problemer: Nu er det sket igen

“Prins Louis er helt sikkert den frække, og jeg glæder mig til at se nye billeder af ham. Man ved aldrig, hvad han finder på, når han er ude med sine forældre,” sagde en fan begejstret på sociale medier.

Manglen på et nyt billede har skabt skuffelse, men som Richard Fitzwilliams, en kongelig ekspert, påpegede til HELLO!, er det en lang tradition at udgive billeder til kongelige fødselsdage, en tradition Prinsesse Catherine ofte har bidraget til med sine egne billeder.