Når Badehotellet slutter, venter der endnu et program til seriens mange fans og nu er der nyt.

Den 12. april fremgik det af TV 2’s sendeplan den 4. maj, at der denne lørdag vil blive sendt et program med titlen ‘Sidste tjek ud fra Badehotellet’.

Programmet vil blive sendt den 4. maj kl. 20.00.

Læs også: ‘Først til verdens ende’-deltager afslører: Benyttede sig af smart finte

Nu har TV 2 lagt nyt ind om programmet, der er nemlig blevet skrevet mere om programmet.

“For både seerne, skuespillerne og skaberne bag ‘Badehotellet’ var det med blandede følelser, at nu kom sidste sæson med somre på det elskede hotel. Den tiende og sidste sæson skulle sætte punktum og kronen på det store værk, som serien over årene har udviklet sig til at være. Det er lykkedes forfatterne bag serien at skabe nogle figurer og karakterer, der er vokset på både seerne og på de skuespillere, der har bragt dem til live. Så det er svært for alle at sige farvel til det hele, når man har være sammen i over ti år. Vi er med fra første ‘værsgo!’ til sidste ‘… og tak!’, når der tjekkes ud for sidste gang på ‘Badehotellet’, en af de største danske tv-succeser i nyere tid.”

Badehotellet har haft en enorm succes og vil uden tvivl blive savnet af utallige fans.

Serien rullede over skærmen for første gang i december 2013 og for sidste gang i april 2024. Da serien startede mødte vi karaktererne i årstallet 1928 og nu i seriens slutning, er årstallet 1946.

Læs også: Forfatterne bag ‘Badehotellet’ afslører: Det er seriens hovedperson

Det betyder også, at seerne har været med i karakternes liv og historie i lang tid, og dermed har kunne følge karakterernes udvikling.

Hvordan serien ender får vi at se på søndag, hvor det allersidste afsnit af serien sendes.

Det sendes på TV 2 kl. 20.00 og er også tilgængeligt på TV 2 Play.