Gwyneth Paltrow har været i problemer med politiet, efter den 18-årige kvinde valgte at holde en stor fest i sin mors hus.

Det har vist sig, at Gwyneth Paltrows datter, den 18-årige Apple Martin, er god til at holde en fest. Måske er hun endda lidt for god til at feste igennem.

LÆS OGSÅ: Michael Bublé jubler: Deler lykkelig nyhed

Hun har nemlig holdt en fest i sin mors hus, der angiveligt gik en kende over gevind. I hvert fald endte det med, at naboerne måtte ringe efter politiet.

Det skriver flere amerikanske medier, herunder Page Six.

Ifølge en nabo, som har talt med Page Six, blev der festet igennem lørdag aften, hvilke gjorde flere naboer så sure, at de til sidst valgte at ringe til politiet.

“De festede som små rockstjerner, og de lavede så meget larm, at flere naboer var rasende og ringede til politiet, som lukkede festen,” lyder det fra naboen til Page Six.

Page Six skriver også, at der var tvivl om, hvor mange personer, der egentlig var til stede ved festen.

I East Hampton Town, hvor Gwyneth Paltrow bor, er der nemlig regler, man skal overholde, hvis man er mere end 50 personer. Politiet konstaterede dog, at der ikke var mere end 50 personer.

LÆS OGSÅ: Skuespiller sigtet for seksuelle krænkelser

Derfor slap kendisdatteren med, at hun blot skulle lukke for festen, hvorfor hun slap for at skulle betale en bøde for at have brudt reglerne.