Hvis du har planer om at tage til koncert med ‘Guns N’ Roses’, er det en god idé, at du lader din drone blive hjemme.

Det er de færreste, der mener, at det vil være en god idé at medbringe og bruge en drone under en koncert. Alligevel var der en mand, der gjorde netop dette under en koncert med ‘Guns N’ Roses’ i Australien.

LÆS OGSÅ: ‘Harry Potter’-skuespiller langer ud: Jeg hader det

Hurtigt fik han dog at vide, at det ikke var synderligt velset. Axl Rose, der er forsanger i det ikoniske band, fik nemlig gjort det klart, at han bestemt ikke var fan af det.

På et tidspunkt blev han så irriteret over situationen, at han besluttede sig for at rette henvendelse til personen, der fløj rundt med dronen – og det ikke med helt pæne ord, han valgte at gøre dette.

“Til den anonyme hr. droneflyver: Du er en fucking kusse,” lød det fra scenen mellem to sange, skriver den britiske avis Daily Mail.

Efterfølgende har han også delt et opslag på det sociale medie Twitter, hvor han afslører, at det faktisk ikke er første gang, at de oplever, at der bliver fløjet med droner under en koncert.

Droneflyvningen i Australien bliver dog skrevet som den ‘mest påtrængende’, da den blev fløjet både tæt, men også hen over scenen.

LÆS OGSÅ: Kunne se det hele ske: Mand forsøgte at stjæle John Legends milliondyre bil

“Hvorom alting er … vi forstår, at det kan være ‘sjovt’ at komme hjem med sine droneoptagelser, men vi vil sætte pris på, at I, der planlægger at være dronepirater, tager hensyn til fans og bandet og leger med jeres legetøj et andet sted,” skriver han også.R