Chrissy Teigen har afsløret, at hun overvejer at få en voksbehandling ‘dernede’, men én ting gør, at hun er i tvivl om det.

Chrissy Teigen overvejer at få lavet en voksbehandling ‘dernede’, men hun er ikke helt sikker på det, da hun ikke ved, om det gør meget ondt.

LÆS OGSÅ: Lisa Marie Presley er død

“Jeg ved, at det er mere smertefuldt, når man er gravid, men er en voksbehandling ‘dernede’, når man er gravid en smule værre eller er det meget værre? Jeg kan klare en smule værre,” spurgte den 37-årige model sine næsten 13 millioner følgere på Twitter.

Spørgsmålet fik flere til at svare, men ikke alle kom svar på hendes egentlige spørgsmål. Derimod var der mange, der kom med andre forslag eller spurgte, hvorfor hun vil have det gjort.

Da en af hendes følgere foreslog, at hun ‘bare kunne trimme den’, svarede den kendte model, der er højgravid, at ‘hun ikke kan se den’.

Hertil var der en anden følger, der spurgte hende, hvorfor hun overhovedet ville have det gjort, når hun var gravid, hvilket hun svarede med, at hun ‘prøver at gøre lægerne en tjeneste’.

Og da en tredje bruger skrev, at vedkommende ville ønske, at man kunne glemme, at man havde set hendes opslag, svarede hun: “Forestil dig, hvad den stakkels dame skal se.”

I august sidste år afslørede Teigen, at hun og hendes mand, John Legend, skulle have et barn. Nyheden kom to år efter, at parret mistede deres søn Jack.

Tilbage i september 2020 blev Teigen indlagt på et hospital, mens hun var gravid med Jack. Han skulle hun have en række blodtransfusioner, fordi hun havde mistet en masse blod.

LÆS OGSÅ: Elon Musk slår verdensrekord: Flest penge tabt på et år

Kort tid efter delte hun og Legende et hjerteskærende opslag på de sociale medier, hvor de meddelte, at de havde mistet deres barn.