Ved dette års Golde Globe, var det komiker Jerrod Carmichael, der var vært.

Da Carmichael natten til onsdag stod på scenen, for at agere vært under dette års Golde Globe, valgte han at benytte muligheden til at lave lidt sjov med Tom Cruise.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer prins Harry på Taliban-kritik

Han sendte nemlig en stikpille i retning af den kendte skuespiller, der i 2021 valgte at sende sin tre Golden Globe-trofæer retur i protest.

“Backstage fandt jeg de her,” lød det fra scenen, hvor man kunne se Jerrod Carmichael stå med tre trofæer, skriver Ekstra Bladet.

Cruise valgte at sende sine tre trofæer retur, efter Golden Globe i starten af 2021 var havnet i modvind, fordi avisen Los Angeles Times havde fundet frem til, at Hollywood Foreign Press Association (HFPA) ikke havde nogen sorte medlemmer blandt sine 87 journalister.

Det hele eskalerede yderligere, da de også blev beskyldt for at komme med både sexistiske og racistiske kommentarer samt at udnytte deres position til at få tjenester af skuespillere og filmselskaber.

Som et resultat af dette, var der flere stjerner, der valgte at droppe den kendte prisuddeling. Cruise valgte dog at gå et skridt videre, da han også sendte sine trofæer retur.

Men Carmichael var ikke helt færdig med at lave sjove med skuespillere, for han besluttede også at lave en joke om hans medlemskab af Scientology samt venskab til lederen David Miscavige.

“Hør her… Jeg er bare vært, men jeg har en idé. Hvad med, at vi tager de her tre (trofæerne, red) og bytter dem for, at Shelly Miscavige vender sikkert tilbage?” sagde han, og henviste til David Miscaviges kone, der ikke er blevet set offentligt siden 2007.

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson taler ud om famøs video med Tommy Lee

Tom Cruise har været en del af Scientology i mange år, og har også flere gange rost det for at have haft stor indflydelse på hans liv.