Den kendte skuespiller Kit Harington har afsløret en lykkelig nyhed. Han og hans kæreste venter nemlig deres andet barn.

Skuespillerparret Kit Harington og Rose Leslie, der begge særligt er kendt for deres roller i ‘Game of Thrones’, har afsløret en lykkelig nyhed. Parret venter nemlig deres andet barn.

LÆS OGSÅ: Meghan havde klart krav til Harry: Ellers kan vi ikke date

Harington, der havde rollen som Jon Snow i den populære HBO-serie, offentliggjorde nyheden fredag, hvor han deltog i ‘The Tonight Show starring Jimmy Fallon’.

Harington og Leslie, som også var med i ‘Game of Thrones’, hvor hun havde rollen som Ygritte, blev forældre for første gang i starten af 2021. Her blev parret beriget med en lille dreng.

Da han afslørede den lykkelige nyhed, fortalte Harrington værten Jimmy Fallon, at deres søn ‘snart får sit livs chok’, da han snart ‘får en bror eller en søster’.

“Jeg er bange. Med den første baby er det som at gå gennem skyer og danse gennem markerne af tusindfryd i 9 måneder. Ja – for manden er det i hvert fald,” sagde han også.

Den kendte skuespiller måtte også indrømme, at anden gang er overraskelsen en helt anden, da man ‘bliver praktisk meget hurtigt’.

Da han blev spurgt om, hvad hans søn synes om, at han skal være storebror inden længe, indrømmede han, at han ikke ‘konceptuelt har forstået det endnu’.

“Vi forsøger at gøre ham klar til det, vi peger på Roses mave, og vi siger: ‘Mors baby.’ Og han peger på sin mave og siger: ‘Min baby’,” sagde Harington.

I september 2020 bekræftede Leslie, 35, at hun og Harington, 36, havde en baby på vej. Hendes graviditet blev afsløret af det britiske magasin Make, da skuespillerinden debuterede med sin mave på forsiden.

Parret offentliggjorde deres forhold på den røde løber i 2016 ved Olivier Awards i London, og året efter kunne de også bekræfte, at de var blevet forlovet.

LÆS OGSÅ: Har international succes: Så stor er Lukas Forchhammers formue

I 2018 blev de gift på Leslies forfædres slot i Skotland, og nu kan de se frem til, at de snart bliver forældre to barn nr. 2.