Det forelskede par er klar til næste stadie i forholdet.

Den populære TV-personlighed Felix Smith, der er velkendt for sit arbejde på skærmen, har fundet kærligheden hos Dlara, en ung kvinde på 27 år, hvis liv han har været en del af i to år.

Selvom Felix Smiths nye kæreste Dlara i første gang havde forsøgt at undgå rampelyset, så endte tv-værten og hans 20 år yngre kæreste med at stjæle alle overskrifterne, da de sammen mødte op ved gallapremieren på “Ghostbusters: Frozen Empire” i Big Bio, Nordhavn.

Det skriver HER&NU

LÆS OGSÅ: Karsten Rees næste store satsning: Ser lovende ud

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’s Hr. Aurland: Denne scene var den stærkeste for mig

Deres møde var intet mindre end skæbnens spil, arrangeret af en fælles ven, der så et potentiale for gnister mellem de to ved et middagsselskab. “Vi mødte hinanden gennem en fælles ven, som inviterede os til et middagsselskab og satte os ved siden af hinanden,” afslører Felix med et smil.

Under en aften, der glimtede af stjerner og blitz fra kameraer, trådte parret for første gang sammen ind i rampelyset, hånd i hånd. Dette øjeblik markerede ikke kun Dlaras debut på den røde løber men også et nyt kapitel i deres forhold.

Til trods for Dlaras tidligere tøven med at træde ind i offentlighedens søgelys, besluttede hun at ledsage Felix til premieren, et skridt der symboliserer både hendes støtte til hans karriere og deres fælles beslutning om at tage deres forhold til det næste niveau. “Jeg har prøvet lidt at undgå at tage med på den røde løber. Jeg hygger mig ret godt uden alt det her,” deler hun, hvilket understreger deres ønske om at bevare en vis normalitet midt i mediernes opmærksomhed.

Den største nyhed, som parret glædeligt delte, var deres beslutning om at flytte sammen i Felix’ lejlighed i Gentofte. Dette skridt har ikke kun været en test af deres forhold men også en bekræftelse på deres kompatibilitet og kærlighed til hinanden.

Interessant nok har parrets sammenflytning været en glidende overgang, uden de typiske stridigheder om indretning, som mange par oplever. Dlara tilskriver dette Felix’ “overraskende gode smag”, et sjældent kompliment i forhold, hvor sammenfletningen af to livsstiler ofte kan føre til kompromiser og justeringer.

Nedenfor kan du se et opslag fra Felix’ Instagram, hvor han har delt et billede og en kærlighedserklæring til kæresten Dlara: