Forretningsmanden har punget ud.

Med et velkendt blik for forretning og en urokkelig tro på fremtidens teknologier, har Karsten Ree og hans familie nu rettet deres fokus mod en spirende industri, der lover ikke blot at revolutionere, men også at energiforsyne fremtiden.

Det er inden for rammerne af det danske batteriselskab, WS Technicals i Aabyhøj, at familien ser et lysende potentiale.

Virksomheden, der udmærker sig i udvikling og fremstilling af lithiumbatterier, har fanget Ree-familiens interesse og investeringer.

LÆS OGSÅ: ‘Gift med første blik’-stjerne har fundet kærligheden igen: Dater reality-deltager

LÆS OGSÅ: Morten Kjeldgaard forlader ‘Vild med dans’: Det har overrasket ham

Selvom beløbets størrelse er holdt under radaren, er det kommet frem, at Ree-familien nu sidder på omkring 30 procent af virksomheden, hvilket tegner et billede af en betydelig tiltro til firmaets fremtid og dets teknologier.

“Der er stadig et enormt vækstpotentiale, som vi kan hjælpe med at indfri, fordi rigtigt mange virksomheder har behov for at gentænke sine produkter,” udtaler Christian Ree, Karstens søn, til Finans.

Dette skridt ind i batteribranchen signalerer ikke blot en udvidelse af Ree-familiens forretningsimperium, men også en stærk tro på grønne og bæredygtige løsninger. Med verdens stigende fokus på vedvarende energikilder og behovet for at lagre denne energi effektivt, står lithiumbatterier centralt i denne grønne omstilling.

Hvad fremtiden bringer for WS Technicals og Ree-familiens nye venture, er endnu uvist.