Nu fortæller Peter Hesse Overgaard hvilken scene, som var den vigtigste for hans karakter Hr. Aurland.

Han har spillet med i alle Badehotellets ti sæsoner, og har derfor været en fast del af de elskede karakterer i den succesfulde TV 2-serie.

Peter Hesse Overgaard spiller rollen som kontorchef Aurland, som i de første sæsoner danner par med Helene, som spilles af Cecilie Stenspil.

Men Helene indleder en affære med Hr. Weyse, som også er gæst på hotellet. Uheldigvis bliver hun gravid og får også bildt Aurland ind, at det er ham som er far til barnet.

Det ender dog med at sandheden kommer frem, og Aurland og Helene går fra hinanden. Nu er Helene sammen med Hr. Weyse, og på trods af affæren, er stemningen mellem Helene og Aurland fredelig, og de er alle stadig gæster på hotellet.

Læs også: Det vidste du ikke om Badehotellets tyske løjtnant

Der har været mange stærke scener gennem tiden på Badehotellet, og alt efter hvilken skuespiller man spørger, vil det nok være forskellige scener de ser tilbage på.

Når man spørger Peter Hesse Overgaard er der også én scene, som han husker tilbage på, som den stærkeste scene for ham.

Det fortæller han til Newsner.

“Jeg vil nok sige den scene, hvor jeg om aftenen ligger sammen med Helene i sengen, og hun siger “Godnat Edward” til mig, hvor det pludselig går op for Aurland, at der vist er et eller andet galt. Den scene syntes jeg var meget vellykket og den har betydet meget for mig. Her ender han med at forlade hende, går ud på stranden og bliver væk dernede. Det var stærkt. Det var en stærkt skrevet scene,” slår Peter Hesse Overgaard fast.

Badehotellet er netop nu aktuel med den tiende sæson, som du kan se søndag på TV 2 Play og på TV 2 kl. 20.00.