Skuespiller Alec Baldwin har flere gange hævdet, at han ikke trykkede på aftrækkeren, da han skød og dræbte filmfotograf Halyna Hutchins. Men det mener myndighederne, at han har.

FBI er i fuld gang med en kulegravning af den episode, der førte til, at skuespiller Alec Baldwin skød og dræbte filmfotograf Halyna Hutchins.

LÆS OGSÅ: Olivia Wilde raser mod ekskæresten

Dette har ført til, at de nu kan pille hans forklaring fra hinanden.

Den kendte skuespiller har hele tiden påstået, at han ikke trykkede på aftrækkeren på den revolver, han fik i hånden, da han skulle optage en scene, men nu er det kommet frem, at FBI har foretaget en række undersøgelser, der viser det modsatte.

Sådan lyder meldingen fra ABC, der rapporterer, at det ganske enkelt ikke kan lade sig gøre at affyre et sådant våben, uden at der bliver trykket på aftrækkeren.

Til trods for dette, har Alec Baldwin hele tiden holdt fast i, at han ikke har trykket på aftrækkeren.

“Jeg ville aldrig pege et våben imod et andet menneske og så trykke på aftrækkeren,” lød det fra ham i december sidste år.

LÆS OGSÅ: Drake hånes af fans for ny tatovering

Det vides fortsat ikke, om de amerikanske myndigheder vil tiltalte Alec Baldwin for en kriminel handling. Der kører dog allerede en sag mod ham, men her er der tale om et civilt søgsmål.