Skuespilleren, der især er kendt for sin rolle i ‘Fast & Furious’-filmene, er blevet gift for anden gang.

For to år siden offentliggjorde den 42-årige Jordana Brewster, at hun skulle skilles fra Andrew Form, som havde været hendes ægtemand gennem mere end 13 år.

LÆS OGSÅ: Mangler kun én: Eminem nærmer sig eksklusiv klub

Kort tid efter, at de blev skilt, blev det meldt ud, at hun havde fundet kærligheden på ny. Hun var nemlig begyndt at danne par med forretningsmanden Mason Morfit.

Og lørdag kunne de Jordana Brewster og Mason Morfit for alvor cementere deres kærlighed til hinanden, da de blev gift, efter at have været forlovet i omtrent et år.

Det skrivet mediet Page Six, der også har delt billeder fra vielsen.

Her var det blandt andet iøjnefaldende, at det nygifte par havde valgt en helt særlig bil til bryllupskørslen. Efter at være blevet viet, kørte de nemlig væk i den blå Acura Intega fra ‘Fast & Furious’-filmene.

Page Six har desuden talt med en af gæsterne, der afslørede, at Vin Diesel også deltog i fejringen af Brewster og Morfit, om end han ankom lidt senere end andre gæster.

Brewster har tidligere udtalt, at hun mødte Morfit, mens de begge var gift. Det ændrede dog ikke på, at hun bemærkede, at han var både ‘sød og charmerende’.

LÆS OGSÅ: Tyrese Gibson skal betale stor sum i børnepenge

Jordana Brewster blev gift for første gang i 2007, hvor hun giftede sig med Andrew Form, som hun har to sønner med: 8-årige Julian og 6-årige Rowan.