1. januar var Jeremy Renner involveret i en voldsom ulykke, hvor han blev kørt over af en tung sneplov.

Ulykken påførte skuespilleren store skader, og efter en operation kunne Renner afsløre, at han brækkede mere end 30 knogler i ulykken.

LÆS OGSÅ: ‘Game of Thrones’-stjerne afslører lykkelig nyhed

På trods af dette, har Renner ikke planer om at holde sig fra skærmen. Derimod har han afsløret, at han snart vender retur til skærmen igen.

Denne gang bliver det dog ikke i en film. Derimod bliver det i en serie, der laves i samarbejde med Disney+. I et nyt opslag fortæller han, at serien kommer ‘så snart jeg er på benene igen’.

Derudover har han også delt et lille smugkig på hans nye show, der har fået navnet ‘Rennervations’, selvom det kun er lidt over en måned siden, at han var involveret i den alvorlige sneplovsulykke.

‘Rennervations’ er en serie i fire dele, hvor skuespilleren skal udforske sin passion for at give tilbage til samfund rundt om i verden ved at genskabe unikke specialbyggede køretøjer, der kan imødekomme behovene i lokalsamfundene.

“Vi er meget glade for at dele #Rennervation-showet med jer alle på @disneyplus. Kommer meget snart,” skriver han på Instagram.

“Så snart jeg er på benene igen, kommer vi til DIG, over hele kloden. Jeg håber, du er klar!”

Disney har også delt en meddelelse om det nye show, hvor de fortæller mere om det.

“Jeremy er en byggeri-aficionado, og han er stærkt investeret i den meget kreative fabrikatørkultur, der eksisterer over hele kloden og håber at ændre liv med disse færdigheder og inspirere andre til at gøre det samme,” lyder det fra Disney.

En politirapport har vist, at Renner blev kørt over af den store sneplov, der vejer seks tons, fordi han forsøgte at forhindre, at den kørte over hans nevø.

LÆS OGSÅ: Nu bryder Armie Hammer endelig stilheden

Siden den alvorlige ulykke, har Renner sørget for at holde sine fans opdateret på de sociale medier. Derudover har han også takket for den store støtte, han har modtaget i tiden efter ulykken.