Nu er det snart slut.

Gennem intet mindre end otte år, har man kunne følge Diamantfamiliens op- og nedture.

Men nu er det snart forbi.

Det oplyser Katerina Pitzner på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ  Fie Laursen i saftig live-cam med paradiso

“BIG NEWS‼️ | Diamantfamilien takker af” lyder det indledningsvist i opslaget, som fortsættes:

“Det er tid til forandring, og det betyder, at vi snart siger farvel til vores prisbelønnede serie, Diamantfamilien, på TV2.”

Katerina Pitzner sætter også ord på, hvad programmet har betydet for familien.

“Programmet, som vi selv har elsket, grinet af og krummet tæer over. Elsket, fordi serien, for os, er som et filmatiseret familiealbum gennem 8 år. Vi har grinet fordi, der virkelig har været mange skøre episoder, og krummet tæer fordi, det ikke altid var i vores mest stolte øjeblikke, at kameraerne rullede. Vi har lært meget af, at åbne privatlivets døre, i en årrække, hvor pigerne er gået fra at være unge kvinder til voksne, alt imens jeg selv har opbygget min forretning,” skriver hun i opslaget.

LÆS OGSÅ  Natascha Linea søger hjælp

Katerina beskriver også, at det nu er tid til at sige farvel, da både hendes eget liv og hendes døtres liv, har ændret sig.

“Og nu er det tid til at takke af. Mit liv, som studerende i udlandet, er ændret ganske betragteligt, og pigerne er også nye steder i deres,” lyder det fra Katerina.

Katerina Pitzner er også særdeles taknemlig for, at programmet har været en del af TV 2 i hele otte år. ‘Diamantfamilien’ har netop slået seerrekord og er særdeles populært.

LÆS OGSÅ  Fik 13 sæsoner: TV 2-program vender aldrig tilbage

Det er dog ikke helt slut endnu, for det slutter først, når den sidste omgang har været sendt til efteråret.

“Vi er i gang med de allersidste optagelser, der skal lande og afslutte serien, som forventes sendt til efteråret,” skriver Katerina Pitzner, som også sender en stor tak til alle dem, som har fulgt trofast med i familiens serie.

Du kan stadig se eller gense Diamantfamilien på TV 2 Play.

Du kan se hele Katerina Pitzners opslag herunder: