“Landmand søger kærlighed”-kendisserne Stine Marthine Pedersen og Niels Pors har fået sig en lille datter efter en hård fødsel.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors fra ‘Landmand søger kærlighed’ er blevet forældre.

Så er der glædelige nyheder fra Stine Marthine Pedersen og Niels Pors, der blev landskendte i “Landmand søger kærlighed” tilbage i 2020.

De to tv-kendisser er nemlig blevet forældre.

Det afslører de på Instagram, hvor den nybagte mor har delt et følelsesladet opslag samt et billede af sin nyfødte datters hånd.

I opslaget fortæller Stine Marthine Pedersen, at der var tale om dramatisk fødsel, fordi hun efter halvandet døgns veer søndag pludselig skulle have akut kejsersnit.

Og kejsersnittet var en helt forfærdelig omgang, lyder det fra tv-kendissen.

– Det må være det værste, jeg nogensinde har prøvet, skriver hun og fortsætter:

“Ikke nok med at vi i situationen selvfølgelig var bange og bekymrede, virkede den bedøvelse, jeg fik lidt mere effektivt, end de havde forventet, så jeg kunne hverken mærke mine arme eller fingre, ligesom jeg følte, det var svært at trække vejret.”

Stine Marthine Pedersen fortæller videre, at hendes bedre halvdel og deres nyfødte datter efterfølgende blev kørt på neonatalafdelingen, som er en afdeling for nyfødte med behov for specialpleje.

Hun blev selv kørt til opvågning.

“Jeg var fuldstændig ved siden af mig selv,” skriver hun i sit opslag og fortæller dog, at det går meget bedre nu.

Datteren er således udskrevet til barselsafdelingen, hvor hun stadig er indlagt.

“Efter omstændighederne har vi det godt,” skriver Stine Marthine Pedersen, hvorefter hun roser sin mand:

“Jeg ved faktisk ikke, hvordan jeg skulle have klaret de sidste par dage uden ham. Vi er selvfølgelig enormt glade for den hurtige indgriben, og at vi er blevet forældre til den smukkeste lille pige, men nu glæder vi os også til at komme hjem i trygge omgivelser igen,” slutter hun.