Dennis Knudsen var træt af den ‘fedtpølse’ han havde mellem øjnene.

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Dennis Knudsen har været igennem lidt af hvert i det seneste års tid.

Hele postyret omkring hans sag med Molslinjen har ikke været til at misse, men episoden er nu fortid, og den danske kendis har lagt den bag sig.

LÆS OGSÅ  Rygter spreder sig om Sofie Linde og Joakim Ingversen: Hvad har de gang i?

Det er ikke længe siden, at det kom frem, at Dennis Knudsen, ville give sig selv en tidlig – og dyr – fødselsdagsgave i form af en skønhedsoperation.

Og nu er han kommet ud på den anden side af den.

Sådan skriver HER & NU.

“Jeg blev indlagt sidste mandag og operationen tog otte timer. Allerede dagen efter blev jeg udskrevet. Nu har jeg lige fået fjernet stingene ved øjnene. Jeg er stadig lidt hævet, men jeg er så glad for resultatet. Især at jeg er kommet af med fedtpølsen, som jeg havde mellem øjnene”, lyder det fra en tilfreds Dennis Knudsen.

Én ting han dog godt kunne have været foruden er, at hans ansigt stadig er helt bundet ind.

LÆS OGSÅ  Jim Lyngvild deler trist nyhed

“Jeg havde flere gange for sjov forklædt mig som en mumie inden operationen for at vænne dem (hans børn, red.) til at jeg skulle gå med forbindinger, så det er gået så fint. Det er lidt irriterende at have på, men til gengæld har jeg slet ikke nogen smerter. Jeg kan godt mærke, det strammer lidt, men det er jo også den helt store tur, jeg har fået. Betrækket er blevet trukket helt tilbage”, siger Dennis Knudsen.

Grunden til, at Dennis Knudsen valgte at gennemgå operationen, var, at han havde fået en såkaldt ‘fedtpølse’ mellem øjnene efter en mislykket operation.

Det problem har han nu fået løst. Han fortæller videre til HER & NU, at han stadig kan kende sig selv, men at han er blevet piftet lidt op.