Det er værre denne gang, indrømmer den søglade eventyrer

Det er i år 10 år siden, at Emil og Theis drog afsted på Havana. 

I TV 2 programmet kunne man følge dem i ‘Kurs md fjerne kyster’, hvor de med jævne mellemrum også havde besøg af resten af familien Midé-Erichsen. Først tre år senere vendte de hjem til Danmark igen på Havana.

Den 15. juli i år, præcis syv år siden at Emil og Theis kom hjem, sejlede Havana igen afsted.

Denne gang, med Emil, Louise og parrets to sønner, Hugo og Rumle, ombord.

På sin Instagram-profil skriver Emil, at han ikke ved hvor familien skal hen – og ej heller, hvornår de kommer hjem igen. Hvilket faktisk er hele meningen med turen.

Efter tre uger afsted, er Emil nu kommet med en ny opdatering. Familien er nu nået til Cherbourg i nord-Frankrig.

“Det er fantastisk at være afsted! Både drengene, Louise og jeg er ved at finde ind i rutinerne ombord. Rumle vælter knap så meget når det gynger, Hugo har fundet sig til rette i deres fælles kahyt og Louise og jeg begynder så småt at komme ned i gear og lægge de seneste måneders travlhed og TO-DO lister bag os. Nu skal vi ikke nå noget, og det minder vi hinanden om dagligt,” lyder det fra Emil, der også kan berette, at vejret på disse kanter, har været værre end det plejer. 

“En grænse vi langsomt udfordrer og flytter

“Vi har kæmpet lidt med vejret siden vi tog hjemmefra. Først var det regnvåde, Hollandske kanaler og på det sidste meget og kraftig vind fra vest i Den Engelske Kanal. Det er normalen på de her kanter, men jeg synes nu alligevel vejret i kanalen har været værre denne gang sammenlignet med de andre gange, jeg har sejlet igennem,” lyder det fra Emil. 

Emil beskriver også, at han og Louise, stadig er ved at finde deres grænser, når det kommer til sejlads med to små børn.

“Så vi har været meget opmærksomme på at sejle på de vejrvinduer, der har været, samtidig med, at vi stadigvæk er ved at lære hvor vores grænser går, når nu vi sejler med to små børn. En grænse som vi langsomt udfordrer og flytter, men som vi er meget opmærksomme på ikke at skubbe for hurtigt. Både for vores egen og drengenes skyld. For som sagt, vi skal jo virkelig ikke nå noget. Så der er absolut ingen grund til at sejle på en middelmådig vejrudsigt, når vi nu har friheden til at vente. Når det så er sagt, så glæder vi os da til, at slippe Den Engelske Kanal og komme et hak længere sydpå. 170 sømil – så er vi rundt om hjørnet ved Brest. Så vi leder med lys og lygte efter 24 timer med vind fra alt andet end vest,” lyder det fra Emil Midé Erichsen. 

Du kan se hele opslaget herunder: