Eddie Murphy vender tilbage til skærmen, til trods for at han har sagt nej flere gange. Men nu har han endelig valgt at sige ja.

Hvis du er stor fan af de tre ‘Beverly Hills Cop’-film, der på dansk hedder ‘Frækkere end politiet tillader’, kan du godt begynde at glæde dig.

LÆS OGSÅ: Lisa Marie Presley tegnede enorm livsforsikring før sin død

Efter intet mindre end 29 års ventetid, er der nemlig en ny film på vej. Den bliver dog ikke til, uden at der har været en række store bump på vejen.

Faktisk er der flere gange forsøgt at få en aftale i stand med Eddie Murphy, der seks gange har sagt nej til manuskripter, fordi han ikke mente, at de var gode nok.

Men noget, der har ændret sig er, at denne gang er producere Jerry Bruckheimer også en del af projektet. Det var ham, der var med til at producere de to første film i 80’erne.

Netop dette var nok til, at det denne gang var muligt at få Murphy til at sige ja til at lave filmen. Det skriver mediet Collider.

“Han vidste, hvad ‘Beverly Hills Cop’ skulle være. Det var dér, det hele begyndte at hænge sammen. For vi prøvede år efter år, og det føltes aldrig rigtigt. Jerry Bruckheimer satte alle de brikker på plads, der var nødvendige for, at vi kunne lave en fantastisk film. Og jeg er spændt på, at folk skal se den,” lyder det fra Eddie Murphy.

Han har også forklaret, at det har været en større omgang at optage til filmen, da han i en alder af 61 år ikke er helt så smidig og energisk, som han var, da han indspillede den første film som 23-årig i 1984.

LÆS OGSÅ: Tidligere barnestjerne i vildt karriereskifte

“Jeg er ikke 21 år længere. Det er en fysisk film, og jeg skulle lave en masse fysisk arbejde. Jeg kan bedst lide at ligge på sofaen. Jeg kan ikke lide at hoppe over noget, løbe og skyde. Jeg fik også en knæskade mod slutningen, og min ryg er smadret. Men det bliver en speciel film,” siger han også.