Lisa Marie Presley havde en stor gæld ved sin død, men kort tid inden hun gik bort, valgte hun at tegne en stor livsforsikring.

Lisa Marie Presley, der var datter af Elvis Presley, arvede en formue, da hendes far gik bort. Det estimeres, at hun fik en arv, der lød på intet mindre end 690 millioner kroner.

Til trods for, at hun havde fået en stor arv, da hendes far gik bort, var hun dybt forgældet, da hun selv gik bort den 12. januar.

Men nu har det vist sig, at hun havde valgt at tegne en livsforsikring inden hendes død, og denne livsforsikring står hendes børn til at modtage, skriver det amerikanske medie TMZ.

Faktisk lyder det, at hun skulle have tegnet ikke én, men to livsforsikringer, der skulle sikre, at hendes efterladte kan få udbetalt i alt 35 mio. dollars, hvilket svarer til ca. 240 mio. kr.

TMZ skriver også, at hun før sin død skulle have udfyldt en række papirer i håbet om, at hun kunne få penge udbetalt fra sin forsikring, som hun kunne bruge til at betale af på sin gæld.

Det lykkedes dog ikke, da der var problemer med papirarbejdet. Den gæld, der er blevet efterladt, vil blive dækket af livsforsikringen, hvorefter resten af pengene vil blive fordelt.

Hvis der er penge til overs, vil de derfor blive fordelt mellem Lisa Marie Presleys børn, som tæller datteren Riley og tvillingerne Harper og Finley.