Drakes repræsentanter havde ellers afvist, at der skulle være hold i rygterne, men nu bekræfter den canadiske rapper det selv.

I sidste uge begyndte der at florere rygter om, at Drake skulle være blevet anholdt på natklubben ‘Berns’, der ligger i den svenske hovedstad Stockholm.

LÆS OGSÅ: Emilia Clarke med vild afsløring: Mangler en del af hjernen

Det blev ikke meldt ud, hvad der skulle være årsag til dette, men der var mistanke om, at det skyldtes besiddelse af cannabis.

Kort tid efter rygterne begyndte at florere, blev det dog afvist af hans hold overfor The Hollywood Reporter.

I denne forbindelse blev det sagt, at han bestemt ikke var blevet anholdt, men at han derimod befandt sig på sit hotel i Stockholm.

Nu viser det sig dog, at Drake-lejren tilsyneladende ikke har talt helt sandt, for den canadiske rapstjerne har nemlig selv afsløret, at han har været anholdt.

Det har han gjort i et opslag på det sociale medie Instagram, hvor han har delt et billede af et dokument fra svensk politi, der har overskriften: ‘Information til dem, der er mistænkt for en forbrydelse og efterfølgende tilbageholdt’.

LÆS OGSÅ: Kilde bekræfter rygter om Emily Ratajkowski

Det står derfor klart, at han har været i kontakt med svensk politi, men det fremgår dog ikke af det delte dokument, hvad der har ført til, at han har været anholdt.