Den kendte skuespiller, Emilia Clarke, har afsløret, at der er en del af hendes hjerne, der ikke er funktionsdygtig.

Emilia Clarke, som rigtig mange kender for sin rolle som Daenerys Targaryen i hitserien ‘Games of Thrones’, er kommet med en meget opsigtsvækkende afsløring.

LÆS OGSÅ: Kendt tv-stjerne anholdt

I et interview på BBC’s ‘Sunday Morning’ har hun nemlig afsløret, at der ganske enkelt er en del af hendes hjerne, der ikke fungerer.

Ifølge hende selv skulle dette være forårsaget af to aneurismer (udposninger på en pulsåre i hjernen, red.), som skulle være fundet i hhv. 2011 og 2013, hvor hun optog ‘Game of Thrones’.

“Den andel af min hjerne, der ikke længere er brugbar … Det er ufatteligt, at jeg er i stand til at tale og udtale ting, og at mit liv er fuldstændigt normalt uden nogen former for følgevirkninger,” lød det fra hende i Sunday Morning.

Tidligere har hun også fortalt, at der faktisk er en del af hendes hjerne, der mangler. Og at hun er blandt en lille procentdel af de personer, der er heldig at overleve det.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez og Ben Affleck deler glædelig nyhed

Det er dog første gang, at hun også har fortalt, at hun ikke blot mangler en del af sin hjerne, men også, at den ikke er fuldt funktionsdygtig.