Jennifer Lopez og Ben Affleck har god grund til at smile for tiden. Det celebre par har nemlig afsløret, at de er blevet gift.

I et nyhedsbrev har Jennifer Lopez afsløret, at hun og Ben Affleck er blevet gift – efter at have været forlovet to gange.

LÆS OGSÅ: Britney Spears smider alt tøjet og hopper i poolen

Det betyder også, at Jennifer Lopez har taget sin ægtemands eftermand.

I nyhedsbrevet afslører hun også, at hun havde to kjoler på til deres bryllup, hvoraf en af dem er noget helt særligt for hende.

Desuden har hendens frisør Chris Appleton delt et opslag på det sociale medie Instagram, hvor man kan se Lopez, der er ved at gøre sig klar til den store dag.

I nyhedsbrevet skriver den kendte popstjerne også, at hun nu ser frem til et liv sammen med Ben Affleck, hvor de kan kalde sig selv for ægtefolk.

“De havde ret, da de sagde, at alt, du har brug for, er kærlighed. Vi er så taknemmelige for at have kærlighed i overflod, en ny skøn familie med fem børn, og et liv som vi har flere grunde til at se frem mod,” skriver hun.

Samtidig sender hun også en opfordring til sine læsere om, at man ikke må give op på kærligheden.

LÆS OGSÅ: Rapperen Kodak Black anholdt igen

“Hold ud og måske finder du også det bedste øjeblik i dit liv i en drive-thu i Las Vegas kl. 00.30 om morgenen sammen med dine børn og den, du skal være sammen med for evigt,” lyder det.