Britney Spears plejer ikke at være bleg for at vise hud på de sociale medier. Og det har nu endnu engang bevist, at hun ikke har de store problemer med.

Den 40-årige popstjerne har nemlig delt billeder af, at hun har taget sig en svømmetur – og det valgte hun at gøre uden at have så meget som en trævl på kroppen.

LÆS OGSÅ: Rapperen Kodak Black anholdt igen

“Keep swimming, keep swimming,” har hun skrevet som tekst til sine billeder, hvilket måske er en reference til den ikoniske udtalelser fra Dory i Disney Pixar-hittet ‘Find Nemo’.

Kameramanden, som sandsynligvis er Britney Spears’ mand, fangede tilsyneladende popstjernen, mens hun drejede rundt i vandet.

Til trods for, at der ikke er meget, der er blevet overladt til fantasien, er underliv og bryster dog blevet dækket med digitale markeringer.

Om dette er gjort, fordi hun har lyst til at holde lidt for sig selv, eller det derimod handler om, at hun ikke vil have, at Instagram fjerner hendes billeder, vides dog ikke.

Det er bestemt ikke første gang, at den 40-årige popstjerne har delt billeder på de sociale medier, hvor hun har valgt at overlade meget lidt til hendes følgeres fantasi.

LÆS OGSÅ: Bruce Springsteen jubler over familieforøgelse

Tværtimod er det noget, hun har gjort flere gange, hvilket har fået mange af hendes fans til at udvise bekymring. Det har hun dog tilsyneladende ikke taget til sig, da hun fortsætter med at dele pikante billeder og videoer.