Når Jada til sommer debuterer på Grøn, bliver det ikke kun som artist. Grøn, NOVA og hummel kan i dag nemlig annoncere, at hun får en helt særlig rolle som dette års Plads til forskelle-ambassadør. I samarbejde med hummel og Grøn står Jada bag designet af årets Plads til forskelle-T-shirt. T-shirten går i salg i dag, og overskuddet fra salget går til Muskelsvindfondens projekt Pærfekt. Et projekt der kæmper for at nedbryde perfekthedskulturen.

I år samler Grøn, NOVA og hummel penge ind til Muskelsvindfondens projekt Pærfekt, der kæmper for at nedbryde perfekthedskulturen. Det bliver denne gang i samarbejde med Jada, der bliver årets Plads til forskelle-ambassadør. Som ambassadør fortolker artisten Muskelsvindfondens vision om at skabe plads til forskelle. En titel, der tidligere har tilhørt Benjamin Hav, Suspekt, Christopher, Lukas Graham, Carpark North, Scarlet Pleasure og morgenværterne på GO’NOVA.

Det oplyser HAVE Kommunikation i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Kandis-Johnny kæmper videre: Jeg er ikke i mål endnu

Om sin rolle som Plads til forskelle-ambassadør fortæller Jada:
“Det betyder meget for mig at arbejde mod en verden, hvor der er plads til alle, især dem i kørestole og med handicap, som alt for ofte overses. Samfundet mangler simpelthen den nødvendige plads til dem, på gaderne, på arbejdspladserne og overalt. Det skal vi have lavet om på, det skal vi bare!”

Vi er alle sammen vidunderlige og pisse underlige
Jada har gennem sin karriere været en vigtig stemme for selvkærlighed og været med til at slå et slag for opgøret med perfekthedskulturen. Derfor er det et match-made-in-heaven, når Jada i år skal være med til at samle penge ind til Pærfekt. Som ambassadør er det Jada, der har skabt det unikke design og budskab, som pryder T-shirten.

Om designet fortæller hun:
“Vi startede med at tænke over to ting, der gør mig lidt anderledes end andre. Og det er min tøjstil som tit kan være “for meget” – her er t-shirtens grafik inspireret af en kæmpestor grøn latex-hat, jeg har, og så det, at jeg ofte føler mig som en stor blanding af følelser – lidt som en smoothie. Og for mig handler det om at snakke åbent om mine følelser og skrive sange om dem.”

LÆS OGSÅ  Den tidligere bokser Patrick Nielsen næsten ikke til at genkende

Muskelsvindfondens projekt Pærfekt får et økonomisk bidrag, der samles ind af hummel, NOVA, Grøn og Jada op til og i løbet af sommerens Grøn-koncerter gennem pantdonationer på pladsen og salget af Plads til forskelle-T-shirten, der i igen år produceres af hummel. For hver solgt T-shirt går 100 kr. til Pærfekt.

Dette års Plads til forskelle T-shirt kan købes fra i dag i hummel butikker landet over og via hummel på https://www.hummel.dk.

Link til billetter og yderligere information om Grøn 2024 kan findes på groenkoncert.dk.