Conor McGregor har sendt en lille stikpille i retning af sangstjerne Harry Styles, der havde et meget farverigt outfit på til Grammy Awards.

Da Harry Styles dukkede op på den røde løber til Grammy Awards i Los Angeles, var han iført farverigt og glimtende outfit.

LÆS OGSÅ: Aaron Carter-fans raser: Hvorfor var han ikke med?

Den britiske sangstjerne, der tidligere var en del af bandet One Direction, var nemlig iført en jumpsuit, som han havde fået specialfremstillet.

Og netop dette outfit, er åbenbart ikke noget, som falder i MMA-stjernen Conor McGregors smag – og derfor har han lavet sjov med den 29-årige Styles.

McGregor valgte at give sin mening til kende, da en bruger på Twitter spurgte om følgende: “Hvad er din første tanke, når du ser dette?”

Med til opslaget havde vedkommende vedlagt et billede af Styles, der var iført den farverige jumpsuit.

UFC-legende valgte at svare med: “Freestyle wrestling, haha.”

Personer, der tager del i den olympiske sport, er forpligtet til at være iført en særlig dragt, som til forveksling minder om den, Styles var iført til Grammy Awards.

LÆS OGSÅ: Kunne være endt galt: Harry Styles-stalker truede med drab

Det er ikke første gang, at den britiske stjerne har været iført et vovet outfit. Det har han været flere gange før, men det er første gang, at det har skabt respons fra MMA-stjernen.