Den danske tennisdarling kommer med opdatering.

Caroline Wozniacki viste sandt mod, da en betændt og blå negl tvang hende til at trække sig fra en kamp mod verdensetteren Iga Swiatek ved Indian Wells.

Den tidligere verdens nr. 1 i tennis måtte kaste håndklædet i ringen midt i kampen, men hendes kampgejst er langtfra slukket.

Wozniacki, der måtte gennemgå en procedure, hvor der blev boret hul i neglen for at lindre trykket fra blod og betændelse, ser nu fremad mod turneringen i Miami.

“Tåen bliver bedre og bedre for hver dag. Men jeg tog et par dage fri for at give den hvile, og den er blevet bedre,” delte Wozniacki i en samtale med TV 2 Sport.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland melder endelig nyt ud: Sådan går det med Kristoffer Olsson

LÆS OGSÅ: Bekræfter: Sofie Linde vender tilbage i dette program

Gigantisk hop

Trods det smertefulde tilbagefald i Indian Wells, har Wozniacki gjort et bemærkelsesværdigt hop på verdensranglisten, da hun nu er steget med hele 75 pladser.

Hendes næste udfordring venter i Miami – en by, der nærmest føles som et andet hjem for den danske tennisstjerne, hvor hendes familie også holder til.

I Miami vil Wozniacki stå overfor den franske Clara Burel i turneringens første runde. Spændingen omkring hendes deltagelse var intens, da det kortvarigt var usikkert, om hun ville blive klar efter sit tilbagetræk fra Indian Wells.

Nu bekræfter Wozniacki dog, at hun vil træde ind på banen tirsdag aften dansk tid, klar til at vise, at en smertefuld negl ikke er nok til at stoppe hendes kampvilje og ambitioner.

Fans og følgere af tennis kan se frem til at se hende tilbage i aktion, idet hun fortsætter sin rejse gennem turneringssæsonen, trods de fysiske udfordringer, der har plaget hende for nylig.