Programmet vender tilbage med Sofie Linde og familien.

Fans af ‘Linde på Langeland’ kan se frem til mere underholdning, da det er blevet bekræftet, at programmet får en ny sæson på TV 2. Denne nyhed kommer direkte fra de tre håndværkere, Philip, Anders og Boris, som er en del af holdet bag renoveringsprojektet, og som delte oplysningen under deres deltagelse i TVPRISEN.

“Siden jul har vi ikke været på Langeland, men vi vender tilbage. Der er en ny sæson på vej,” bekræftede tømreren Anders over for BILLED-BLADET.

‘Linde på Langeland’ opstod, da TV-vært Sofie Linde og hendes mand, Joakim Ingversen, købte et sommerhus på øen og besluttede at dele deres renoveringsrejse gennem programmet.

Indtil videre har seerne kunnet følge tre sæsoner, inklusive en særlig juleudgave sidste år, hvor Linde og Ingversen, forældre til to piger, har arbejdet på at forvandle sommerhuset.

Selvom der endnu ikke er detaljer om optagelsernes start eller den kommende sæsons premiere, har seerne allerede set betydelige fremskridt i huset, som nu blandt andet har et fuldt fungerende badeværelse og flere soveværelser.