FCM udsender pressemeddelelse.

FC Midtjylland-spilleren Kristoffer Olsson har taget næste skridt på sin rejse mod bedring efter en alvorlig sundhedskrise.

Svenskeren, der har kæmpet en hård kamp siden han blev ramt af blodpropper i hjernen den 20. februar, er nu flyttet til Hammel Neurocenter for videre rehabilitering.

Efter en periode i respirator på Århus Universitetshospital, står Olsson over for en ny udfordring, da han arbejder på at genvinde både motoriske og verbale evner.

Rehabiliteringen vil være en langvarig proces, hvor specialister forventer, at det vil tage adskillige måneder. Olssons tilstand vurderes løbende, og FC Midtjylland understreger, at det stadig er for tidligt at give en endelig prognose. Klubbens dedikation til deres spiller er ubestridelig, hvilket fremgår af deres seneste pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Josefine Høgh fortæller om fremtiden: “Det er dejligt”

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen deler spændende nyhed

FCM-direktør Claus Steinlein udtrykker stor taknemmelighed over for det sundhedsfaglige personale, der har taget sig af Olsson.

“Vi i FC Midtjylland vil gerne takke det sundhedsfaglige personale på Århus Universitetshospital for den dedikerede og yderst professionelle behandling, som Kristoffer har modtaget under sin indlæggelse, ligesom den omsorg og støtte, han og familien er blevet mødt med, har været af uvurderlig betydning,” sagde Steinlein.

Klubben beder offentligheden om at fortsætte med at respektere Olssons privatliv, samt de eksperter, der er involveret i hans behandling og genoptræning.

I disse udfordrende tider er Olsson ikke alene; han er stadig omgivet af sin nære familie og medlemmer fra FC Midtjyllands stab.