Den populære værtinde deler stor nyhed.

Josefine Høgh, den energiske 34-årige TV-vært, er allerede kendt for sin dynamiske tilstedeværelse på det danske TV.

Frisk fra værtspanelet, der hilste astronaut Andreas Mogensen velkommen tilbage til jorden, har Høgh nu endnu et spændende projekt i ærmet. Hun er klar til at tage seerne med storm i et nyt portrætprogram, hvis detaljer stadig er svøbt i mystik.

“Men jeg skal også i gang med at lave et nyt portrætprogram, jeg ikke må sige så meget om endnu. Så der er knald på, og det er dejligt. Portrætprogrammet bliver lidt anderledes,” afslører Høgh i et interview med BILLED-BLADET.

Selvom detaljerne er sparsomme, er forventningerne høje til, hvad Høgh vil bringe til skærmen, især med hendes historie for at engagere publikum med unikke og tankevækkende programmer.

Josefine Høgh, der allerede har en imponerende portefølje med værtsroller for DR’s Aftenshowet og ‘I hjernen på stjernen’, har ikke kun sportssommeren på DR at se frem til, men også dette nye venture, som lover at dykke ned i historien på en måde, vi endnu ikke kender til.

I et nyligt højdepunkt i hendes karriere, blev ‘I hjernen på stjernen’, et program Høgh har været vært for, kåret til Bedste underholdningsprogram ved TVPRISEN. Høghs medvært, Jan Hellesøe, kunne dog ikke være til stede for at modtage prisen sammen med hende.

“Jeg har et fjerde barn på vej,” havde Hellesøe forklaret i en SMS, hvilket Høgh videregav til publikum under prisoverrækkelsen.