Nu fortæller Bubber om en smertefuld oplevelse som 12-årig, der dengang gjorde ham flov.

I en lang årrække kunne hele Danmark følge med, når Bubber rejste landet rundt for at opleve de mest unikke kroge af danskernes daglige liv.

Men i et interview med Ekstra Bladet var det nu værten selv der skulle dele ud af privatlivet.

LÆS OGSÅ  Forældrene til Madeleine McCann bryder tavsheden

Her åbner Bubber op om både alvorlige og pinlige øjeblikke fra hans fortid, herunder en kamp mod hudkræft og en særlig barndomsbegivenhed, der stadig står klart i hans erindring.

Han fortalte i interviewet om de sundhedsmæssige udfordringer, han har mødt, og den sygdom han frygter mest i dag. Men det var hans beretning om en pinlig hændelse fra sin barndom, der virkelig fangede opmærksomheden.

Som ung dreng oplevede Bubber en både smertefuld og flov episode under en sejltur. Efter at have pådraget sig en skade som følge af en alt for stram sele, endte han med en yderst pinlig situation foran sine jævnaldrende.

LÆS OGSÅ  Efter alvorlig ulykke: Sådan går det 'Badehotellet'-stjerne

“Da vi så kom ind i omklædningsrummet, og jeg tog min våddragt af, så kunne jeg se, at jeg pludselig blødte ud af min tissemand. Og du ved, når man er 12 år gammel, og man står i et bad med de andre, og man bløder ud af tissemanden, så er der ikke nogen, der holder kæft altså. Og de begyndte jo: ‘Bubber har menstruation’,” fortalte han.

Den dramatiske episode resulterede i en tur til hospitalet, hvor det blev konstateret, at hans penisstreng var sprunget, hvilket krævede kirurgisk indgreb.

Bubber reflekterer over oplevelsen med et smil og understreger, at selvom det føltes yderst pinligt i øjeblikket, ser han nu tilbage på det med en vis humor. Han deler historien for at vise, at alle, uanset hvor kendte de måtte være, har øjeblikke af sårbarhed og pinlige barndomsminder.