Den kendte popstjerne langer ud efter sin ene søn, som hun beskylder for at underminere hende.

Den 40-årige popstjerne føler sig ikke blot undermineret. Hun tror, at det hele handler om, at hendes søn er bekymret, fordi han inden længe ikke vil få finansiel støtte længere.

LÆS OGSÅ: Drake og LeBron James sagsøgt

Det har hun gjort klart på de sociale medier, hvor hun tog til genmæle overfor sin søn Jayden, som offtenligt har udtalt sig om hendes udfordringer som mor.

Derudover langer hun ud efter Jayden, for at have udtrykt et ønske om, at hun får det bedre. I samme ombæring sagde hun, at hun tror, at han blot er bekymret over, at han ikke vil få flere penge, når han fylder 18 år.

Britney Spears har også addresseret sit forhold til sine sønner, som hun ikke har set i flere måneder. Hun hævder, at de ignorerede hende, da de tidligere tilbragte tid sammen, og at hun aldrig følte, at hun var en god nok mor, selvom hun overøste dem med gaver.

For nylig gav den 15-årige Jayden også et interview med Daphne Barak fra Daily Mail, hvori han beskyldte sin mor for ikke at vise lige stor kærlighed og opmærksomhed til ham og hans bror, Sean Preston.

Britney påstår, at hendes søn lyder ligesom hendes far i interviewet. Samtidig anklager han ham for at elske at se på hende, som om, der er noget galt med hende. Det samme, som hun mener, at resten af familien er skyldige i.

LÆS OGSÅ: Afdød skuespiller hyldet med prestigefyldt pris

Hvad angår påstandene om ulige opmærksomhed, siger Britney, at Sean Preston hele tiden sov, mens Jayden spillede på klaver. Hun hævder også, at de altid forlod hendes hus flere timer før tid.