Chadwick Boseman, der bl.a. er kendt for sin rolle som T’Challa i Marvel-filmene ‘Captain America: Civil War’ og ‘Black Panther’, er blevet hædret med en prestigefyldt pris.

Den kendte skuespiller er nemlig posthum blevet hædret med en Emmy. Det skriver det amerikanske medie Variety.

LÆS OGSÅ: ‘Fast & Furious’-skuespiller er blevet gift

Igen er der tale om en rolle som T’Challa, som han har vundet en pris for. Denne gang er der tale om en rollen i den animerede Marvel-serie ‘What if …?’.

Årsagen til, at der bliver skreve igen er, at det langt fra er første gang, at Chadwick Bosemans navn er blevet nævnt ved prisoverrækkelserne i forbindelse med sin rolle som T’Challa.

Selve filmen ‘Black Panther’ var nemlig en enorm succes. Det kom blandt andet til udtryk ved, at den blev nomineret til syv Oscars. Ikke nok med det, så vandt den også tre.

Chadwick Boseman gik bort i en alder af blot 43 år. Den kendte skuespiller døde i august 2020, efter at have kæmpet med tarmkræft i en længere periode.

LÆS OGSÅ: Mangler kun én: Eminem nærmer sig eksklusiv klub

Det betyder også, at ‘What if …?’ blev den sidste rolle, inden han gik bort. Og desværre døde han, inden den blev færdiggjort. Den fik premiere på Disney+ omtrent et år efter hans død.