Popstjerne er kendt for at dele ud af sine tanker og oplevelser på de sociale medier. Det er hun nu blevet bedt om at lade være med.

Hvis man følger Britney Spears på de sociale medier, er man næppe i tvivl om, at hun deler sine tanker om lidt af hvert – og ofte foregår det også på ganske bramfri vis.

LÆS OGSÅ: Ricky Martin anklaget for incest

Blandt andet har hun ikke holdt sig tilbage i forhold til at tale om det værgemål, som hendes far gennem mange år har haft.

Nu er hun dog blevet bedt om at stoppe med det. Og det er der faktisk en helt særlig grund til.

Den i dag 40-årige popstjerne har nemlig skrevet under på en bogkontrakt, der har en værdi af intet mindre end 15 millioner dollars, hvilket er svarende til ca. 111 millioner kroner.

Denne kontrakt omfatter, at hun skal skrive og udgive en bog, hvori hun deler ud af sine erindringer.

Problemet er dog, at mange af disse erindringer allerede er blevet delt ganske gratis på de sociale medier. Derfor har forlaget nu givet Britney Spears mundkurv på.

“Grundlæggende er Britney blevet bedt om at holde kæft og gemme alle detaljerne til bogen,” lyder det fra en kilde, der har talt med magasinet OK!

LÆS OGSÅ: Vilde rygter florerer: Nu afviser Drake-lejren

Kilden fortæller også, at forlaget er bange for, at der ikke er nogen, der vil købe bogen, hvis Britney Spears fortsætter med at dele ud af alle sine erindringer på de sociale medier.