Britney Spears’ eksmand, Jason Alexander, har svært ved at holde sig ude af problemer med ordensmagten. Det har nu ført til, at han er blevet efterlyst.

Jason Alexander, der har dannet par med popstjernen Britney Spears, har en tendens til at bringe sig selv i problemer med loven. Og det har han nu formået at gøre på ny.

LÆS OGSÅ: Ville sætte fokus på tarmsygdom: Ryan Reynolds endte selv med operation

Ifølge TMZ er han nemlig blevet efterlyst af politiet. Angiveligt skyldes det, at han ikke er dukket op i retten, som han er blevet bedt om.

Han skulle have stået skoleret foran en dommer tirsdag i Napa County, hvor han er sigtet for to tilfælde af tyveri samt hæleri. Dette er han blevet anklaget for af en kvinde, der hævder, at han stjal nogle dyre smykker fra hende tilbage i 2015.

Jason Alexander har for det mest holdt sig ude af mediernes søgelys, men havde formået for alvor af trække overskrifter, da han for et par måneder siden brød ind ved Britney Spears’ bryllup med Sam Asghari.

Da han blev anholdt af politiet, dukkede der en kendelse op for sagen i Napa County. Efter at have afsonet 60 dage i fængsel, blev han udlevert til Napa County, så retssagen kunne færdiggøres.

Efter retssagen i Napa County blev han dog løsladt, og fik at vide, at han skulle vende tilbage den 13. september. Det gjorde han dog ikke, og derfor er han nu blevet efterlyst.

LÆS OGSÅ: Howard Stern langer ud: Nok med dronningen

Det vides ikke, hvorfor han ikke dukkede op i retten, som han blev bedt om, men ifølge TMZ leder politiet nu efter ham.