Den kendte skuespiller har gjort det klart, at han er klar til at gå på pension. Han forventer derfor snart at indstille sin karriere.

Gary Oldman, som mange blandt andet kender for sin rolle som James Gordon i Christopher Nolans tre Batman-film, er klar til at gå på pension.

LÆS OGSÅ: Christina Ricci måtte sælge ud efter bekostelig skilsmisse

Det har han afsløret i et større interview med The Times.

“Jeg har haft en misundelsesværdig karriere, men karrierer falmer, og jeg har andre ting, der interesserer mig ud over skuespil. Når man er ung, tænker man, at man kan nå det hele, men med tiden går årene,” afslører han i interviewet.

For tiden er den kendte skuespiller aktuel i tv-serien ‘Slow Horses’, der kan findes på Apple TV+.

“Jeg bliver 65 næste år, og 70 er lige om hjørnet. Jeg ønsker ikke en aktiv karriere, når jeg fylder 80. Jeg vil være rigtig glad, beæret og privilegeret for at gå ud som Jackson Lamb (hans karakter i ‘Slow Horses’, red.) og så lægge karrieren på hylden,” siger han.

Er man stor fan af Gary Oldman, kan man dog glæde sig over, at han ikke kommer til at indstille karrieren med det samme.

Han har nemlig skrevet under på en kontrakt, der binder ham til også at indspille sæson tre og fire af den populære serie på Apple TV+.

LÆS OGSÅ: Quentin Tarantino afslører: Derfor konfronterede jeg ikke Weinstein

Foruden at være kendt for sin rolle som James Cordon i de tre Batman-film, er der også mange, der kender ham som Sirius Black fra ‘Harry Potter’-filmene.