Amber Heard har valgt at sagsøge sit forsikringsselskab, som nægter at betale den erstatning, hun er blevet dømt til at skulle betale til Johnny Depp.

Skuespiller Amber Heard mener, at hendes forsikringsselskab skal punge ud og betal den erstatning, hun er blevet pålagt at betale Johnny Depp efter deres retssag.

LÆS OGSÅ: Skuespiller langer ud efter Tom Cruise: Han ødelægger det

Forsikringsselskabet mener dog ikke, at de skal dække, og derfor har Heard nu valgt at sagsøge selskabet.

Hun har sagsøgt New York Marine and General Insurance Co., som har trukket hende i retten, fordi de ville undgå at udbetale en sum for en forsikring, hun har tegnet, for at beskytte sig mod ærekrænkelseskrav.

I dokumenter, der er blevet indleveret i den nye sag, som TMZ har fået fingrene i, argumenterer Heard for, at selskabet havde lovet at dække hendes omkostninger samt domme for op mod en million dollars.

Hun mener, at de har indgået en ubetinget aftale, og derfor mener hun også, at de ikke har levet op til aftalen.

Heard hævder, at de forsøger at løbe fra deres aftale, da de vil vaske deres hænder rene. Derfor mener hun, at de har begået kontraktbrud, hvilket hun altså nu vil have rettens ord for.

LÆS OGSÅ: Batman-stjerne slår fast: Er klar til pension

Hvis hun skal have penge ud af sit forsikringsselskab, ser det dog ud til, at hun skal have medhold i retten. De har nemlig ikke i sinde at betale af egen lyst.