Den kendte sanger, der gik bort i starten af november, vil blive stedt til hvile sammen med sin søster Leslie, der gik bort i 2012.

Den 5. november blev det afsløret, at den 34-årige Aaron Carter var gået bort. På denne dag blev han af en hushjælp fundet i et badekar i sit hjem i Californien.

LÆS OGSÅ: Nicole Kidman overrasker med stor donation

Siden da har der været stor spekulation om, hvad dødsårsagen er. Der er endnu intet, der er blevet meldt ud om dette.

Til gengæld har hans mor, Jane Carter, nu meldt ud om, hvordan hendes afdøde søn kommer til at blive stedt til hvile, hvilket ikke kommer til at ske i den nærmeste fremtid.

Til det amerikanske medie TMZ har hun nemlig fortalt, at en del af hans aske vil blive spredt i havet ud for Florida Keys, hvor familien er fra. Det vil dog først ske til foråret.

Det bliver dog ikke blot hans aske, der bliver spredt i havet ved Florida Keys. Hans aske skal nemlig spredes sammen med søsteren Leslies aske.

Hans søster gik bort tilbage i 2012, efter at have taget en overdosis af medicin.

Til trods for, at det er planen, at hans aske skal spredes i havet, vil det dog ikke være det hele. Derimod vil en del af asken blive gemt, så den kan blive begravet sammen med moren, når den dag kommer.

For tiden befinder Aaron Carters aske sig hos tvillingesøsteren Angel, som kommer til at opbevare den, indtil familien beslutter sig for, at det er tid til, at den skal spredes.

LÆS OGSÅ: Nu er de skilt: Kanye skal betale formue i børnepenge til Kim

Til TMZ fortæller Jane Carter også, at det er en begivenhed, hvor kun den nærmeste familie kommer til at deltage. Det betyder blandt andet, at hans forlovede Melanie Martin ikke vil være tage del i det.