Nu deler prins Harrys nære ven nye detaljer.

Til den årlige Sentebale-polokamp torsdag, den professionelle polospiller, Nacho Figueras, i selskab med prins Harry.

I et eksklusivt interview med HELLO! fortæller Nacho Figueras om prins Harrys forestående Netflix-serie. Den 47-årige polospiller, der deltog i Sentebale-kampen sammen med Prins Harry og Meghan Markle, beskrev det nye projekt, som vil udforske de krævende aspekter af polosporten.

“Vi har været i gang med dette projekt i lang tid,” forklarede han. “At formidle, hvad der kræves for at konkurrere i polo på topniveau, har altid været en drøm for Harry.”

Læs også: Kaos i ‘Badehotellet’: Aldrig sket før

Figueras understregede, “Der er få, der ville kunne indlede denne fortælling bedre end ham.”

Optagelserne til serien, som stadig ikke har fået et officielt navn, fandt sted på en ekstremt varm polodag, hvor Prins Harry vandt over sin ven.

Udover poloserien arbejder Hertugen og Hertuginden af Sussex på flere projekter med Netflix. Blandt disse er et program af Meghan, der vil fejre madlavning, havearbejde og socialt samvær.

Læs også: Kandis-Johnny afslører vildt impulskøb: Købte for 30.000 kroner

Parret så meget glade ud under begivenheden, omgivet af nære venner. Meghan og Delfina Blaquier, Nachos hustru, tilbragte dagen hånd i hånd, og Figueras delte varme ord om sit venskab med Harry: “Vi er i kontakt ofte, og selv når vi ikke er fysisk sammen, er vi alligevel sammen i ånden.”

Han tilføjede, “At kunne kombinere mine to passioner – at spille polo og støtte Sentebale – med gode venner, er noget helt særligt.”

Relationen mellem de to familier er stærk, også børnene kommer godt ud af det med hinanden og har et nært bånd.