Whoopi Goldberg er igen havnet i shitstorm, efter hun har forsøgt at forsvare sine udtalelser om Andens Verdenskrig.

I januar udtalt Whoopi Goldberg i sit talkshow ‘The View’, at udryddelsen af mere end seks millioner jøder under Anden Verdenskrig ikke handlede om race.

LÆS OGSÅ: Mariah Carey anklages for at lyve om julehit

Hun gjorde det derfor klart, at hun er af den opfattelse, at det ikke var noget, der handlede om race, men derimod om ‘menneskets umenneskelighed over for andre mennesker’.

Det fik flere til at reagere med stor kritik, da de påpegede, at netop race havde stor betydning, eftersom nazisterne mente, at deres race var andre racer overlegen.

I et nyt interview har Whoopi Goldberg nu slået fast igen, at hun mener, at Holocaust aldrig har handlet om race, eftersom jødedommen ikke er en race, men derimod en religion.

“Så er det den undertrykkende part, der fortæller dig, hvad du er. Hvorfor skulle du tro på dem? De er nazister. Hvorfor tro på, hvad de siger?” lyder det fra hende.

Derfor har den kendte skuespiller og komiker igen formået at bringe sig selv i modvind hos både det jødiske samfund og andre kritikere.

LÆS OGSÅ: Bob Marleys barnebarn død: Blev kun 31 år

Blandt andet er hun blevet opfordret til at ‘opsøge et Holocaust-museum og lære om Nürnberg-lovene’, der blev indført med henblik på at fratage jøder en lang række basale borgerrettigheder.