Nu har Stefan nået en helt særlig milepæl.

Stefan Jepsen har taget et stort skridt i sin personlige kamp mod overvægten, en rejse danskerne først blev introduceret for i TV 2-dokumentaren ‘Stor mand’.

I dokumentaren fulgte seerne Stefan, mens han arbejdede hårdt på at tackle sin overvægt. Selv efter kameraerne stoppede, har Stefan fortsat sin indsats med støtte fra sin personlige træner, Henrik Duer.

LÆS OGSÅ  Folkekær TV-vært mødte Gud: Nu sælger hun bøger i hele verden

Stefans tilgang til vægttab har ændret sig over tid. Han og Henrik har flyttet fokus fra en midlertidig diæt til en varig, sundere livsstil med regelmæssig motion og sund kost.

Denne vedvarende indsats har ført til bemærkelsesværdige fremskridt for Stefan, som han for nylig delte på Instagram.

For første gang i fem år har Stefan forladt sit hjem til andet end hospitalsbesøg. Han benyttede lejligheden på mors dag til at besøge sin mor, noget han ikke har været i stand til i flere år.

“Det er en vild udfordring for mig, men tænkte at anledningen var oplagt på mors dag,” skrev han på Instagram.

LÆS OGSÅ  Fra ukendt kriminel til landsdækkende nyhed: Manden bag Mia-sagen har en overraskende historie

Reaktionerne på Stefans opslag har været overvældende positive. I kommentarerne bemærker mange, at hans besøg nok er den bedste gave, hans mor kunne ønske sig.

Henrik Duer, Stefans træner, har også lagt en kommentar, hvor han reflekterer over Stefans fremskridt: “Det vækker minder. Kan huske at noget af den første træning var gåturen frem og tilbage til elevatoren (2×25 m). Der er sket meget siden.”

Stefans rejse mod et sundere liv fortsætter med at inspirere og bevise, at vedholdende indsats kan føre til betydelige forandringer.

Du kan se hele Stefans opslag herunder: