Nu udtaler en ekspert sig om Vingegaard.

Under 4. etape i Baskerlandet Rundt gik det galt for Jonas Vingegaard.

Her var han involveret i et styrt, der endte med at koste ham flere brækkede ribben, et brækket kraveben og en punkteret lunge.

Heldigvis er den ydmyge Glyngøre-dreng nu tilbage på cyklen, men det stopper ikke offentligheden fra at holde skarpt øje med ham. Nu går spekulationerne nemlig på, om han bliver klar til Tour de France.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ  Robert Hansen hyrer kendis-advokat

Det står nu klart, at Danske Spil har Vingegaard øverst på listen over favoritter til at vinde Tour de France. Med et odds på 1,85, ligger Vingegaard foran konkurrenter som Tadej Pogacar og Primoz Roglic.

Men er han virkelig favorit?

Der er delte meninger om danskerens chancer, og Ekstra Bladets cykelekspert, Michael Rasmussen, er blandt dem, der mener, at det er lige lovlig optimistisk at have ham som favorit:

“Der er ikke noget, der tyder på, at Pogacar er blevet dårligere hen over det seneste år. Og med den usikkerhed, der er om Vingegaards tilstand, så er det lidt for tidligt at hugge til”, udtaler Michael Rasmussen, der påpeger, at ‘dansker-klaphatten’ nok er kommet på i dette tilfælde.

LÆS OGSÅ  19-årig ung kvinde blev anbefalet at gå i seng med superstjerne

I kontrast til Danske Spil står flere udenlandske bettingtjenester, som endnu ikke har tilføjet Vingegaard til deres lister over favoritter.

Én ting er mystisk

Michael Rasmussen, der også går under navnet ‘Kyllingen’, forbliver dog optimistisk omkring Vingegaards muligheder og mener, at danskeren kan nå at komme i form til Tour de France.

Alligevel undrer det ham, hvorfor Vingegaard ikke deltager i højdetræningen med sine holdkammerater:

“Det undrer mig, at når Jonas nu kan cykle rundt hjemme i Glyngøre, mens holdkammeraterne er på højdetræning, hvorfor så han ikke er med der”, lyder det.

Mens Visma-Lease a Bike fortsat holder deres Tour de France-planer for danskeren hemmelige, må cykelfans vente i spænding på yderligere opdateringer om Vingegaards deltagelse i det prestigefyldte etapeløb.