Nu bryder kendissen tavsheden.

Den evigt populære designer og ‘Vild med dans’-stjerne, Soeren Le Schmidt, ser nu lyst på fremtiden efter en vellykket operation, som havde henblik på at genoprette hans syn på det ene øje, som han mistede under et uheld på et spaophold.

Det var Nikoline, Soeren Le Schmidts hustru, der ved et uheld ramte ham i øjet med sin vielsesring.

Sådan skriver SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Sebastian Klein begejstret over ny satsning: “Det bliver fedt”

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny deler ud om sit flotte vægttab: “Jeg har satme spist mange…”

Efter måneder med usikkerhed og utallige lægebesøg har Soeren Le Schmidt nu delt nyt om sit helbred. Det gjorde han ved premieren på Cirkus Arena, hvor han var i selskab med hustru og deres tvillingesønner, Mio og Marlon.

“Jeg blev opereret i sidste uge, og det går godt”, sagde han, der tilføjede, at han nu skal gå til kontroller for at sikre, at alt går som det skal.

Selvom Soeren Le Schmidt allerede nu bevæger sig rundt, som om han ikke mærker noget til øjet, så er det bestemt ikke tilfældet:

“Det brænder lidt, synes jeg. Det er en mærkelig smerte, men det går heldigvis den rigtige vej, og det tegner godt”, udtalte han ved premieren.

Til trods for den smerte og usikkerhed, som ulykken og den efterfølgende operation har medført, så har den uheldige designer ikke mistet håbet.

Han ser frem til de næste tre måneders kontrol og det ultimative mål om at være upåvirket af det til sommer.

Soeren Le Schmidts kamp med synstab og den efterfølgende kamp for at vinde det tilbage viser ikke kun hans personlige styrke, men også den håb og optimisme, der kan opstå selv i de mest udfordrende tider.