Kanye West står til at blive sagsøgt for mere end 31 millioner kroner, men der er ét problem.

Den amerikanske rapper Kanye West har været i massiv modvind på det seneste, og nu ser det ud til, at hans situation kan blive endnu værre.

LÆS OGSÅ: Bill Cosby vil gøre comeback

Ifølge The Sun står han til at blive sagsøgt for over 31 millioner kroner. Det har dog vist sig at være svært for vedkommende, der vil sagsøge ham.

Hans tidligere business manager, Thomas St. John, ønsker at sagsøge rapperen, men det har ikke været muligt at finde frem til, hvor han bor.

Det er et problem, da det betyder, at han dermed ikke har haft mulighed for at aflevere dokumenterne i retssagen til Kanye West.

Allerede for to måneder siden forsøgte han at sagsøge ham, men den 19. december kom det frem, at han har søgt om at få forlænget sagen, da det ikke har været muligt at finde rapperen.

Søgsmålet skyldes, at St. John mener, at han ikke er blevet betalt i henhold til en kontrakt, der sikrede ham løn i 18 måneder, for at fungere som rapperens finansielle rådgiver og Chief Financial Officer for firmaet Yeezy.

LÆS OGSÅ: Bob Marleys barnebarn død: Blev kun 31 år

Angiveligt var aftalen, at han skulle have en månedsløn på cirka 2,1 millioner kroner, men han mangler at få betaling for tre ud af de i alt 18 måneder.