Du bliver nok overrasket, når du hører hvor længe man bruger på at indspille blot et enkelt afsnit af den populære serie.

Badehotellet er netop nu aktuel med den 10. sæson, som netop rullede over skærmen med det femte afsnit søndag aften.

Serien har været i gang i ti år, og nu er den snart nået vejs ende. Den tiende sæson bliver nemlig den sidste i og afsluttende i serien.

Badehotellet har haft enorm succes og imponerende seertal gennem alle ti sæsoner.

Da Badehotellet rullede over skærmen første gang tjekkede seerne ind på hotellet i sommeren 1928. Nu i seriens sidste sæson er året 1946, og mange af seriens karakterer som har været med fra start, er stadig med.

Læs også: TV 2-deltager åbner op: Har sjælden genfejl

Blandt andet Amanda, som spilles af Amalie Dollerup, har været gennem en stor udvikling fra trodsig teenager til voksen kvinde.

Den tiende sæson består af i alt ni afsnit, og de fleste ved nok godt, at der ligger et enormt arbejde bag at producere serien – men måske bliver du alligevel overrasket over hvor længe, det faktisk tager at producere et afsnit.

Det tager faktisk hele 11 dage at producere et afsnit af Badehotellet, som varer over 45 minutter.

Det berettede TV 2 tilbage i 2022.

Først og fremmest skal afsnittet skrives, hvilket tager de to forfattere omkring fem uger. Og herefter skal afsnittet indspilles.

Læs også: Sofie Linde afslører: Måtte sige stop

På én dag med indspilninger, bliver der indspillet omkring 4 minutter af et afsnit.

Der er altså derfor ikke noget at sige til, at skuespillerne har brugt mange timer i Badehotellets kulisser i Rigsby studiet.

For mange af seriens faste karakterer var det også vemodigt at sige farvel til serien, ligesom det sikkert bliver for Badehotellets mange faste seere.

Du kan se Badehotellet søndag på TV 2 Play og på TV 2 kl. 20.00.